Buborékos bélelt boríték – elengedhetetlen webshop kellék

Fontos, hogy a webshopunk ne csak az értékesítendő árukészlettel legyen ellátva, hanem azt az árut valahogy postázni is kell. Tökéletes megoldást kínál erre a webshop-boritek.hu webshop ellátó webáruház, ahol a ragasztó szalagokon és különleges borítékokon kívül a közkedvelt buborékos bélelt borítékot is beszerezheti a webáruház tulajdonos.

Ezek a buborékos bélelt borítékok többféle méretben is kaphatók, felépítésüket tekintve kívül papír belül levegővel töltött buborékos fólia. A terméket tökéletesen megvédik ezek a buborékok a leejtésektől, ütésektől. Biztos lehet abban, hogy a bélelt borítékba csomagolt terméke sértetlenül fog megérkezni vásárlójához.

Akinek kevés a hagyományos fehér és barna színű boríték, azok válogathatnak a többféle színben pompázó buborékos borítékok között is. Természetesen a színes borítékok is többféle méretben kaphatók, így mindenki a termékéhez legjobban passzoló és így a legköltséghatékonyabb csomagolást tudja választani.

A sima papír bevonatú bélelt borítékok mellett kapható akár műanyag bevonatú is, az úgynevezett AroFol Poly buborékos boríték. Ez a fajta boríték a műanyag borításának köszönhetően akár az esőnek is ellenáll, nem fog átázni.

A webshop-boritek.hu webáruház országosan szállítja termékeit, de a kiemelt megyék: Pest megye, Nógrád megye, Heves megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye. Pest megyében Gödöllő-Erdőkertes-Vác vonalon akár kedvezményesen házhoz is szállítja a nagyobb tételben megrendelt buborékos borítékokat, ragasztószalagokat. Akkor sincs gond, ha Önnek csak 1-2 darab borítékra van szüksége: a webáruház a kis felhasználókat is ugyanúgy kiszolgálja.