Klíma telepítés egyszerűen

A légkondicionáló elhelyezését lehetőleg nem mi oldjuk meg, annak ellenére, hogy a nagy videómegosztókon szinte mindent megtalálunk a klíma telepítésével kapcsolatosan. A veresegyházi Klimamate cég elvégzi a klíma telepítését, megcsinálja és megoldja a feladatot Ön helyett, Pest megye egész területén.

Hová telepítsük a légkondicionálót?

Mindenképpen olyan helyre érdemes felszerelni, ahol nem okoz gondot (pl.: zavaró zajok a használat során) a működése és azt a szobát állandó jelleggel használjuk.

Telepítse a légkondicionálót szezonon kívül!

A Pest megye egész területén kiszállással rendelkező Klimamate csapata azt tanácsolja, hogy a klíma telepítését lehetőleg ne a nyári hónapokban rendeljük meg. Mikor kezdődik a hűtési időszak? Merülhet fel Önben a kérdés. Jogosan! Maga a szezon májusban indul és egészen augusztus végéig tart. Ajánlatos tehát a téli vagy őszi hónapokban elvégezni a munkát, szeptember vagy február hónapok lehetnek a legideálisabbak. Nem beszélve arról, hogy a klíma telepítése olcsóbb is lehet, mint nyáron. Amikor eleve hőség van és ilyen időben bosszantó lehet az egész szerelési folyamat,

Megéri klímával fűteni?

Erre egy határozott „igen” a válasz. Ugyanis a téli időszak október 15-én indul el, azonban ez nem jelenti azt, hogy minden háztartásban azonnal melegek lesznek a radiátorok vagy konvektorok. A legtöbb helyen ezt külön kell kérnünk. A gondot a légkondicionáló kiválóan megoldja. Attól pedig nem kell tartanunk, hogy az áramszámla több lesz. Egy jól telepített és ellenőrzött klíma használata nem jár többletköltséggel. A fűtési funkciója pedig a hűtési szerep fordítottja. A helyiségben pedig kellemes meleg lesz, igaz ez függ attól is, hogy milyen nagy területet kell befűtenie a klímának. Nagyobb szobák vagy helyiségek esetében több légkondicionáló telepítése szükséges.